Boyfriend Jeans ♥

Dagens ♥

dagenscollage(1)

Et outfit der bare skriger mit navn! Det består jo både af pastelfarver, blomsterprint og en blazer. Nogle dage går jeg vist bare all-in på tøselooket og det her var tydeligvis en af de dage 😉 Blazeren elsker jeg – Så meget at jeg ejer én i hvid også, fuldstændig magen til. Men det er simpelthen den mest behagelige blazer nogensinde, for den er bare så blød og lækker i stoffet, så det føles faktisk som at have en cardigan på. Blusen med blomsterprintet er fra Vero Moda, deres Jacqueline de Young mærke. Det er virkelig sjældent jeg falder for prints, men dette var helt perfekt – Nærmest grafisk blomsterprint (?), så det ikke bliver alt for kolonihave-agtigt, I ved nok 😛 og så med en smule rosa farve. Jamen det var jo virkelig bare kærlighed ved første blik! 😉

Halstørklædet er fra Pieces, og er stadig i butikkerne, også i en masse andre fine farver. Og så er det SÅ blødt og dejligt tykt, perfekt til de kommende vinterdage 🙂

Nå, jeg vil smutte. Arbejdet i Vero Moda kalder! I må ha’ en fantastisk dag, stort knus til jer, fordi I er så dejlige at kigge forbi ♥

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boyfriend Jeans ♥