Farvel 2016, Hej 2017

Happy New Year ♡

img_7931Rigtig godt nytår! Jeg håber I havde en fantastisk nytårsaften, og at I kom rigtig godt ind i 2017 ♡

I år (eller, sidste år er det vel nu) havde jeg ikke lavet vilde, store planer, da mine sidste nytårsaftener desværre har været helt overskygget af angst – og det er altså bare ikke særlig festligt. Derfor valgte jeg denne gang at bruge aftenen med familien i stedet, og bare hygge stille og roligt – og vi havde simpelthen bare den bedste og hyggeligste aften!

Vi startede selvfølgelig med at se Dronningens nytårstale – Gudslov for DR.dk hvor vi kunne streame talen, da vi var blandt den halvanden million(?) der intet tv-signal havde 😅 Bagefter fik det allerlækreste mad – Og jeg ville jo ha’ taget billeder af alle retterne, men jeg kom selvfølgelig fra det. Men herunder kan I i hvert fald se de billeder det nu lykkedes mig at få taget ☺️

Til forret fik vi lakseruller med Philadelphia ost, avocado og rucola, og blinis med rejer. Til hovedret fik vi (den møreste og lækreste!) kalvemørbrad med brasede, krydrede kartofler med bacon, ristede pinjekerner og rucola. Derudover fik vi waldorfsalat og, selvfølgelig, min bonusfars berømte sauce. Til dessert vi fik jordbær-hyldebær frugtsuppe og is 🙂img_8011 img_8031 img_8047 img_8049Ellers snakkede og grinede vi, tog fjollede snapchatbilleder, spiste flere lækre sager, skålede og sang til langt ud på natten, simpelthen så hyggeligt!img_7976 img_8014 albumtemp

Jeg ville ha’ postet dette indlæg i går, men jeg må være ærlig at sige, at energinivueaet var RET lavt, og hele dagen blev altså bare brugt i hyggetøjet under dynen, med tv, youtube, instagram og ikke så meget andet 🙊 Men er det ikke også sådan man skal tilbringe 1. januar?

Igen, rigtig godt nytår til jer! Jeg håber I vil følge med her i 2017 – Jeg har i hvert fald alle intentioner om at blogge mere regelmæssigt igen, da det er noget jeg virkelig nyder, og derfor skal blive bedre til at prioritere; Måske det skal være et af mine nytårsforsætter ☺️

Ha’ den dejligste solskinsdag! Knus til jer.

1 kommentar

  • Rigtig godt nytår til dig også, din smukke pige <3
    Det ser ud til at I havde en skøn aften – og lækkert mad. Jeg bliver jo helt sulten nu 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel 2016, Hej 2017