Celeb style ♡

Throwback Thursday ♡ 00’s Fashion

albumtempDa det jo er torsdag i dag, synes jeg det var passende at dele et throwback med jer – og så fandt jeg dette billede af min storesøster og jeg i gemmerne  🙂

Vi er 10-11 år her, og på sommerferie i Marielyst. Dette billede er taget i Nykøbing Falster, hvor vi den ene af dagene var på shoppetur. Og ej, hvor gad jeg godt se hvad vi fik shoppet, for tjek lige de outfits vi har gang i? Mine hvide bukser er jo nærmest bredere end jeg er! Og jeg rocker selvfølgelig også mine Buffalo-wannabes; Mærket hed HOT, men pyt med om det var “de rigtige” eller ej, for jeg elskede dem!

På det her tidspunkt var AQUA det fedeste, og jeg ville være Aqua-Lene når jeg blev stor. Jeg kan huske, at hele mit (orange!) værelse var fuldstændig dækket af Aqua-plakater og billeder (who could blame me? Orange vægge!!) Udover nogenogtredive plakater, hvis jeg husker rigtigt, så havde jeg selvfølgelig også Aqua-spillet, tøjet, VHS-båndene(!) og utallige billedmapper, for ikke at nævne cd’erne, der kørte på repeat.

Min søster var ikke vild med Aqua, hun var meget mere til boybands, særligt Blue. Og så var hun drengepigen med evigt krudt i røven, og den der type, der bare snakkede vildt godt med fyrene, og endda også dansede “kinddans” med dem – Kinddans som i, at man stod overfor hinanden og holdt hinanden på skuldrene med strakte arme, I ved nok? Så sej var jeg slet ikke!

På trods af, at min søster var en rigtig drenge-pige og jeg var det fuldstændigt modsatte, så havde vi helt samme smag når det kom til tøj, og jeg syntes bare hun havde den sejeste tøjstil! Særligt husker jeg et par lavendelfarvede kassebukser, og en lyseblå crop-top med trompetærmer og lyserødt og orange print; hold kæft, jeg var misundelig!

Mange år er gået siden dengang, og min tøjstil har (gudskelov!) ændret sig en hel del, men min kærlighed til tøj og mode har altid været den samme. Lidt sjovt at mindes ♡

Hvad husker I bedst fra modebilledet i starten af 00’erne? 🙂

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Celeb style ♡