Throwback Thursday ♡ 00's Fashion

Jeg drømmer om.. ♡

img_9113 img_9114

Da H&M Home tit laver nogle virkelig fine boligsager, tænkte jeg at jeg ville tjekke shoppen ud, og lave en lille collage til jer med nogle af de ting, jeg gerne ville eje. Men ihh, så bliver man jo fristet! Derfor har jeg også selv lige klikket nogle af disse sager hjem 🙂 Jeg prøvede virkelig at begrænse mig, men jeg MÅTTE altså bare eje de to (første) pudebetræk i støvet grøn – Og havde det ikke været fordi det grønne/hvide colorblock-betræk blev udsolgt LIGE som jeg skulle til at trykke “gå til kassen” havde jeg også hapset det! Derudover røg der to små lysestager i kurven, også i støvet grøn – dem der kan ses øverst til venstre 🙂

Jeg vidste slet ikke før for et øjeblik siden, at jeg var til støvet grøn i indretningen, haha. Men mit hjem er meget sort/hvidt/gråt, så jeg har i lang tid gerne ville tilføje lidt farver, uden det nødvendigvis behøvede at være rosa, som jeg ellers altid falder for. Jeg har i forvejen hvide sofapuder, også med guldprint, så jeg tænkte disse grønne ville passe perfekt til 🙂 Og så synes jeg egentlig også godt man kan mikse den grønne farve med en støvet pastel-agtig rosa – Hvad synes I? 🙂

Er der noget I drømmer om fra H&M Home? Er I også bare så klar på sol, varmegrader og FORÅRSFARVER? 😄

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Throwback Thursday ♡ 00's Fashion