Jeg drømmer om.. ♡

New in: H&M Home ♡

img_9284

Som jeg fortalte forleden, så fik jeg shoppet lidt nye boligsager fra H&M tidligere på ugen. Og nu hvor jeg har modtaget min pakke, skal I selvfølgelig lige se.

Jeg købte to pudebetræk og to små fyrfadsstager, alt sammen i “støvet grøn” med gulddetaljer. Det hele er så fint, men jeg må være ærlig og sige, at den støvede grønne farve på ingen måde er som på billederne i shoppen, men sådan er det jo desværre ind i mellem. Farven er stadig helt vildt fin, men den er altså nærmere petroleum, hvor de på H&M kaldte den “støvet grøn” – Som så på billederne så ud til at være en støvet mintgrøn.

Jeg er lidt i tvivl om denne mørkere grønne farve matcher min mørkegrå sofa (som jeg jo ellers synes er perfekt til pasteller), men jeg synes nu alligevel puderne er så fine, at de får en chance. Desuden vil jeg sætte dem sammen med nogle hvide puder, jeg i forvejen har, så måske det binder det hele lidt bedre sammen 🙂

img_9281

img_9320

Begge puder er fuldstændig samme farve, men lyset falder lidt sjovt, så den ene ser lysere ud end de er i virkeligheden. Og nå ja, jeg håber I kan se bort fra hvor krøllede de er blevet i posten 🙂

Hvad tænker I om den grønne farve til en mørkegrå sofa? – Sammen med hvide puder også 🙂 Og har I ellers shoppet nogle lækre sager fornylig? 🙂 Møs til jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg drømmer om.. ♡