New in: H&M Home ♡

Lørdagstanker ♡

img_9746

I dag har den ene af mine smukke storesøstre fødselsdag, derfor dette throwback af os tre piger ♡

Jeg elsker fødselsdage, og al hyggen der hører med; jeg elsker at forkæle mine nærmeste med gaver, og bare hygge og ha’ det sjovt sammen, det er jo det bedste!

Derfor gør det også ondt i mit hjerte, at jeg denne lørdag aften sidder alene hjemme, og ikke er sammen med resten af familien, som fejrer min søsters fødselsdag; det har angsten nemlig sat en stopper for. Det mest frustrerende ved angst er nok, at der er så meget man gerne VIL, men man KAN bare ikke. Nogle dage er det lettere at presse sig selv og overvinde angsten, andre dage må man bare erkende og indse, at det ikke kan lade sig gøre.

Heldigvis har jeg den bedste familie, som støtter og forstår mig, uanset hvad. Så selv om jeg er rigtig ked af, at gå glip af al familiehyggen i aften, så prøver jeg at lade være med at slå mig selv (alt for hårdt) i hovedet. I stedet er jeg hoppet under dynen i selskab med iPad’en, i mens rummet fyldes af glade toner (har i hørt Kygo og Selena Gomez’ nye sang It Ain’t Me, forresten? Jeg er så vild med den!) og ja, nu får jeg da endelig opdateret bloggen lidt igen ☺️

Så i stedet for at være trist og sur på mig selv, vil jeg skrue ekstra op for hyggen i aften. Hvad laver I? ♡ Knus til jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: H&M Home ♡