Lørdagstanker ♡

The Grammys 2017 ♡

Sidste søndag løb årets Grammy Awards af stablen i Los Angeles, og i går aftes blev showet vist på DR3. Jeg elsker musik, og jeg elsker mode! Så jeg så selvfølgelig showet, og har kigget lidt nærmere på nogle af stjernernes rød løber-looks, og jeg vil her dele nogle af dem med jer.

Nu er jeg jo langt fra stylist, og jeg arbejder heller ikke i modebranchen eller sådan noget, så jeg håber ikke jeg lyder “smart i en fart”, jeg giver altså bare udtryk for MIN mening 😄 – Og jeg vil også rigtig gerne høre jeres! Så del den endelig i en kommentar herunder, eller på bloggens facebook side.

img_9763

Jennifer Lopez som vi kender hende bedst; Ikke bange for at vise sine smækre former frem. Kjolens snit er super klædeligt, og selv om hun både viser kavalergang og ben, synes jeg ikke det bliver for meget. Den lyse, lilla farve bløder looket lidt op, og klæder hendes kulør så fint.

Den tyl-agtige krave kan måske diskuteres, men jeg synes faktisk J.Lo får det til at fungere. Dog ku’ jeg måske godt ha’ tænkt mig, hun havde sat håret op, måske i en fin knold, for der “sker altså lidt meget” med både det lange, løse hår og den meget iøjnefaldene krave. Alt i alt, så fint look, og WOW, har I set skoene?

img_9759

Det er som om Lady Gaga har “skruet ned” for sin ellers meget crazy tøjstil, hun har nemlig vist sig i nogle meget mere classy outfits på det seneste. Dette outfit kan langt fra kaldes classy, men sammenlignet med en kød-kjole er det måske næsten dét det er – og jeg synes det klæder hende!

Gaga har aldrig været bange for at skille sig ud, og det synes jeg kun er fedt, men nogle gange har hendes vilde kostumer måske stjålet lidt for meget fokus fra hende, og ikke mindst fra hendes musik. Derfor er jeg også vild med dette look, for det er GAGA uden at være GAKGAK. Og efter alle de grimme kommentarer hun fik om sin krop efter årets Super Bowl, er det her da den fedeste måde at vise, at hun ikke kunne være mere ligeglad med sine haters; og helt ærligt, der er da ikke en finger at sætte på den krop!

img_9758

En, der heller ikke er bange for at skille sig ud, er Rihanna. Jeg må desværre sige, jeg ikke synes hun er sluppet ligeså godt fra det som Miss Gaga.

Jeg har faktisk svært ved at finde noget som helst positivt at sige her. Dog er hendes makeup virkelig, virkelig fin til hende. Og ja okay, hvis jeg skal finde noget godt at sige om selve outfittet også, så kan jeg meget godt lide den orange farve på hendes croptop (som er så cropped at det vel nærmest ikke engang kan kaldes en top?)

img_9764

Jeg er helt vild med Demi Lovatos look her. De lange, halv-bølgede lokker, hendes lækre kulør og hendes smukke makeup, wow!

De sarte, gyldne farver passer perfekt til hende, og selv om kjolen jo faktisk er fuldstændig gennemsigtig, ser hun virkelig stilet ud. Og så klæder kjolen jo virkelig hendes misundelsesværdige former.

img_9768

Oftest ser man Adele i meget mørke kjoler til events, men det er jo virkelig fint til hende med en lys farve som her! Kjolen kunne ikke være mere flatterende, og det er som om den lyse farve gør, at man rigtigt kan se hvor gudesmuk hun er. Både frisuren og de smukke øreringe sidder lige i skabet, og de nude læber og de dramatiske cateyes, ej, men jeg er vild med det!

img_9769

Tori Kelly var også hoppet i en grøn sag til årets Grammy-uddeling. Kjolen er fin, men jeg synes desværre den er lidt for casual; for mig ligner det bare mere en kjole man ville ha’ på, på en sommerferie i Spanien?

Farven er ellers så fin til hende, og hun har stylet den til perfektion med smykker, sko og clutch, alt sammen holdt i guld. Derudover er jeg fuldstændig forelsket i hendes lækre krøller!

img_9760

Jeg kan faktisk godt lide ideen her, med den glitrende overdel – Desværre synes jeg bare slet ikke underdelen passer til. Måske er det snittet der er forkert? Måske skulle fjerene have startet højere oppe? Jeg ved det ikke. Hver for sig kunne de to materialer ha’ været rigtig fine, men jeg synes simpelthen bare ikke de passer sammen. Dog må jeg sige, at farverne er vildt gode til Katy Perry, og jeg kan også rigtig godt lide de lyse lokker til hende. Gad vide om det bare er en paryk?

img_9766

Carrie Underwood var hoppet i denne røde kjole, da der skulle uddeles Grammy’er sidste søndag, og wow, hvor er det bare den mest perfekte røde farve! Jeg er vild med nøglehuls-detaljen og alt glitteret, men jeg synes desværre de store ærmer “larmer” lidt for meget. Men det er altså også det eneste minus jeg kan finde her, alt andet er simpelthen så fint!

img_9770

Med denne kjole viser Camila Cabello for alvor at hun ikke længere er en del af pigegruppen Fifth Harmony, og at hun derfor ikke behøver at matche sine rød løber-outfits med de fire andre piger mere – og hun gør det godt! Hun minder mig lidt om en moderne Askepot i hendes lyse prinsessekjole. Kjolen er måske lidt “ung” til hende? Men pyt, hun ser jo skøn ud. Det løse hår er dog lidt kedeligt til, hvis I spørger mig – En half-up/half-down frisure, eller måske en lav knold med et par løse, krøllede totter, så kunne kjolen, med alle de fine detaljer, rigtigt komme til sin ret.

– Har I et favorit look? Måske et jeg slet ikke har fået med her?

Det blev et meget langt indlæg, men jeg håber I fandt det interessant. Tusind tak til jer der kigger med, det gør mig virkelig så glad! Søndagsmøs til jer 💋

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagstanker ♡