I wish I was wearing.. ♡

Woman Crush Wednesday ♡

I dag starter en ny “serie” her på bloggen, nemlig én om inspirerende kvinder. Og da det i dag er onsdag, har jeg givet serien det meget (u)opfindsomme navn Woman Crush Wednesday, som jo som bekendt er et hashtag, der især bliver brugt på Twitter og Instagram. Man kan jo være inspirerende på tusindvis af forskellige måder, men i dag vil jeg sætte fokus på en super cool Girl Boss – en blogger og youtuber, som jeg simpelthen bare synes nailer den.

img_9925Amelia Liana er en 24-årig blogger og youtuber, bosat i London. Hun poster om alt fra sundhed og livsstil, til makeup og mode. Derudover uploader hun ugentlige vlogs på hendes youtube kanal, hvor man kommer med “bag kulissen”, og ser hendes day to day life. Amelia bliver selvfølgelig inviteret med til mange vilde events, og rejser meget rundt pga. hendes succes, men hendes vlogs viser også at hun bare er ligesom alle os andre; helt nede på jorden, med tøjkriser og læbestift på tænderne, lange arbejdsdage, og en hund der skider(!) på hendes designertaske.

Der findes uendeligt mange talentfulde youtubere og bloggere, men jeg synes Amelia skiller sig ud fra mængden. Hun er ikke bange for at være sig selv, hun har en ordentlig portion selvironi, og viser sig gerne i fjollede, akavede situationer. Hun har et utroligt positivt livssyn, og man kan ikke undgå at blive glad i låget, når hun griner af sine egne jokes, filmer 5 hele minutter med rød læbestift på fortænderne eller skråler(!) med på JoJo’s Leave (Get out) – Havde I også glemt alt om den sang? Find den lige på Spotify! Seriøst godt throwback! 😄

Derudover skinner hendes personlighed og ærlighed altid igennem, hvad enten det handler om at anmelde hudplejeprodukter eller dele de dage i hendes liv, hvor det hele er lidt svært.

1487767612902Med det nye Instagram Live er Amelia også begyndt at afholde daglige Q&A’s, hvor man kan spørge hende om alt. Hendes Q&A’s kan omhandle hvad som helst; fx hvilke makeup-produkter der er hendes yndlings, eller hvordan man tackler kærestesorg, og så deler hun ellers ud af alle sine bedste tips. Forleden dag handlede hendes live-stream om at starte sin egen blog/youtube kanal, og her fortalte hun glædeligt om, hvordan hun selv startede, hvad der virkede og ikke virkede for hende, og hvordan hun er kommet hertil, hvor hun er i dag. Jeg synes simpelthen det er så fedt, når en succesfuld person hviler nok i sig selv til, også at ønske andre ligeså meget succes, og gerne deler ud af sin viden og erfaring.

1487768235019Amelia arbejder hårdt på både blogposts og videoer, og det ses tydeligt i kvaliteten af begge dele! Hun er indbegrebet af Girl Boss, og det synes jeg virkelig er inspirerende, derfor dette indlæg – Inspiration kan man jo ikke få for meget af, og det samme gælder kærlighed, så jeg håber I vil være med til at dele ud af begge dele, og fortælle hvem, der inspirerer jer? Enten i en kommentar herunder, eller på bloggens facebook-side. Kys til jer ♡


TranslationAmelia Liana is a 24-year old blogger and youtuber, living in London – and she’s just killing the game! Amelia shares everything; lifestyle, fashion, beauty and food. There are many talented youtubers/bloggers out there but, Amelia stands out with her funny, cute and genuine personality. She’s not afraid to be REAL, to laugh at herself and to just be honest.
Apart from product reviews, recipes and OOTD’s Amelia also uploads weekly vlogs where you get a glimpse of her everyday life. I love how she shows both the glamourous events and the Carrie Bradshaw-ish hotel rooms but, also the makeup-free mornings, the comfy clothes kind of days and, all the hard work that goes into everything. It’s so refreshing to see a blogger/vlogger who isn’t afraid to show the world that she’s just like the rest of us. And you can’t help but smile when Amelia’s been recording for 5 whole minutes with bright red lipstick on her teeth, when she laughs at her own jokes, or when she’s got Duke’s (her cute pomeranian puppy) poop on her designer bag 😂
Besides blogging and vlogging, Amelia is totally addicted to Instagram Live where she live-streams daily with Q&A’s on any topic. She’s happy to share her tips and advice on everything from break-ups, hair routines, skin care and how to start your own blog/youtube channel.
I love it when successful people aren’t afraid to share their success and advice on what worked and what didn’t work for them, and how they got to where they are now. We need more of this in this world, and less competetion and comparison, especially between girls and women. We need to support and inspire each other, and spread all the kindness and love, and that is exactly what Amelia does. That’s why she’s my WCW this week.
I hope you found this post inspirational. And maybe you could help spread the love, and share who inspires you in the comments below or on my facebook page. Kisses.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I wish I was wearing.. ♡