Woman Crush Wednesday ♡

Boligdetaljer ♡

img_9917 albumtemp albumtempHalløj derude, jeg håber I nyder fredagen! Det har jo været helt fantastisk solskinsvejr hele dagen, og det gør altså virkelig noget godt for humøret, ikk? Og så er det jo bare så smukt med sol, blå himmel og sneen, der ligger så fint. Men jeg må dog indrømme, jeg er mere end klar til rigtigt forårsvejr – uden sne! 😄

Jeg har været til et par samtaler i dag, og aftenen bruger jeg hos mine forældre. Vi skal rigtigt fredagshygge, og selvfølgelig se X-Factor. Nu, hvor jeg er hos familien, tænkte jeg, jeg ville vise lidt billeder af deres smukke stue. De har en meget hyggelig boligstil, med romantiske detaljer og et snert af shabby chic; se f.eks. min mors hæklede dug på skænken.

Det store IKEA-spejl giver virkelig rummet meget lys, og passer perfekt til IKEA-lampen og Lene Bjerre lysestagerne. Skænken og spisebordsstolene er fra ebuy24.dk – En shop jeg faktisk ikke kendte før min forældre shoppede der, men de har virkelig mange fine sager 🙂

Jeg vil smutte igen, I må ha’ en rigtig dejlig aften, og en rigtig dejlig weekend. Knus til jer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Woman Crush Wednesday ♡